INGLOT Duraline

Danas pišem o ovoj čudotvornoj bočici zvanoj Duraline.

Tačna definicija je “Duraline je život.” Šalu na stranu ovaj proizvod je promijenio moj život na bolje. Koristim ga na milion načina, a stalno otkrivam i nove načine korištenja.

Malu staklenu 9 ml bočicu sa pipetom ćete platiti 20 KM. Duraline je providna magična hipoalergena tečnost koja, između ostalog, pojačava pigmentaciju praškastih proizvoda i pretvara praškaste proizvode u tečne. Duraline sam prvenstveno kupila da bih ga koristila u kombinaciji sa Inglot pigmentima. Više o tome pišem sutra. Pored ovoga Duraline koristim kada želim pojačati nijansu neke sjenepretvoriti neki praškasti proizvod u tečni (eyeliner). Duraline, također, možete koristiti da oživite omiljene proizvode. Ukoliko imate gel eyeliner, pomadu za obrve ili maskaru koja se malo osušila Duraline spašava njihov život. Brzo se suši nakon nanošenja, što je dodatni plus. Budući da ima rok trajanja 9 mjeseci od dana otvaranja, moja preporuka je da ga ne štedite jer ga nećete sitići ni potrošiti. Nisu potrebne ogromne količine da biste dobili željeni efekat pa je moja preporuka da krenete sa manje. Little goes a long way. Duraline je jedan od najboljih proizvoda koje sam ikada koristila. Sa njim mogućnosti su beskrajne, samo mašta je granica.

Link za kupovinu: INGLOT DURALINE

Dole na slikama možete vidjeti sjenu koju sam nanijela kao eyeliner uz pomoć Duraline-a, kao i razliku u pigmentaciji sjene/pigmenta.

Advertisements

2 thoughts on “INGLOT Duraline

  1. The strategy you want should give more importance
    to building relations. What nobody does indeed is combine both the aspects and have fantastic
    results. But certain characteristics of social networking marketing-the prevalence
    of impression-based messaging as well as the “soft” cultivation of name and reputation-defies quantifiable measurement by basic, off-the-shelf marketing tools. http://www.gaiaonline.com/journal/?mode=view&post_id=39995737&u=41206849

    Volim

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s