Promocija Avon Life EDP

Sinoć smo se družili sa Avonom na promociji novog parfema Avon Life. Kozmetička kuća Avon predstavila je Avon Life, novi miris koji je poznati dizajner Kenzo Takada kreirao kako bi reflektirao svoju filozofiju života: živite predivan život ili #lifelivedbeautifully. Luksuzan cvjetni miris balansira eleganciju lopoča, irisa i cvijeta ljubičice.

 Ovom svečanom događaju posebnu draž dala je modna kreatorka Emina Husedžinović-Ibrahimović koja je premijerno predstavila svoju najnoviju modnu kolekciju pod nazivom „Viktorijanska šuma“ koja ima primarni zadatak da podigne svijest o ekološkim problemima, ali i da u novu kolekciju unese ideje iz 19. stoljeća.
U opuštenoj atmosferi, prisutni su mogli osjetiti note mirisa za žene i mirisa za muškarce, čiji je navažniji sastojak ljubičica.
“Avon Life EDP mirisni duo, slavi ljepotu življenja i potiče da živimo život punim plućima, da ostvarimo sve svoje snove. Da jednostavno živimo predivan život“ izjavila je  Šejla Korjenić, voditeljica odnosa s javnošću Avon Bosna i Hercegovina.
Ja sam sinoć doista uživala u vrhunskoj organizaciji, ali i izboru hrane i pića. Muzika mi se posebno dopala. Avon je, kao i uvijek pripremio poklone. Pored parfema, djevojke koje su pronašle kartice sa porukama su dobile poklon paket od Avona.
Mene je parfem oduševio, nevjerovatno je koliko mi se dopada i već sam si danas  uljepšala tmuran dan pozitivnim mirisnim notama. 
Sada vas ostavljam da uživate u fotografijama.
Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s