Olival Intim care sensitive gel za intimnu njegu

Pravilnom njegom i gelovima za njegu intimnog područja možete sačuvati intimno zdravlje. Jako je važno pravilno izabrati intimni gel za njegu.

Vjerujem da ima puno ljudi koji koriste intimne gelove, ali i onih koji ih ne koriste.  Na internetu možete naći pregršt informacija za i protiv. Moje mišljenje je da su gelovi za intimnu njegu dobri ukoliko ih pravilno izaberete.

Prva stavka koju morate paziti jeste pH vrijednost gela za intimnu njegu. Prirodna pH vrijednost rodnice oko 4, što znači da obični sapuni narušavaju prirodnu ravnotežu. Gel za intimnu njegu mora imati pH vrijednost od 3.8 – 5. 5. Meni je to prvi i osnovni način odabira. Nakon toga gledam da li gel sadrži ulja, mliječnu kiselinu itd.

Olival Intim care sensitive sadrži nevenovo ulje i mliječnu kiselinu.  Regulira pH sluznice i djeluje njegujuće, pri čemu ne isušuje niti remeti normalno stanje flore intimnih dijelova tijela. Sadrži nevenovo ulje i mliječnu kiselinu, a upotrebljava se jednom do dva puta dnevno uz obilno ispiranje mlakom vodom.

Ja sam probala puno gelova za intimnu njegu i moram priznati da sam jako zadovoljna ovim iz Olivala.

breakfast-1-37 breakfast-1-35
breakfast-1-36 breakfast-1-40
breakfast-1-38 breakfast-1-41
breakfast-1-39

Advertisements