OLIVAL proizvodi za njegu kose: silikonski serum i avokado ulje za kosu

Kosu oštećujete na različite načine, ne samo farbanjem i korištenjem pegle za kosu. Kosa se oštećuje i isušuje kada ne koristite proizvode koji su za nju namijenjeni i koji joj gode, kada je vežete u rep, kada je češljate prije sušenja i slično.

Upravo zbog toga ja bih vam preporučila dva proizvoda koja zaista redovno koristim.

Prvi je OLIVAL avokado ulje, koje koristim već nekih godinu dana. Ono je namjenjeno suhoj i oštećenoj kosi. Način upotrebe: istisnuti jednu dozu i ravnomjerno rasporediti po tjemenu i po kosi. Na Olival stranici kažu da ovo ulje  djeluje regenerirajuće na obojenu i izbijeljenu kosu, vraća kosi sjaj, boju i punoću. Avokadovo ulje bogato je vitaminima A, B, D, E i K, lecitinom i esencijalnim masnim kiselinama. Vitamin E snažan je antioksidans i neutralizira slobodne radikale te time značajno usporava proces starenja kose. Avokadovo ulje, također smiruje i vlaži kosu, hrani vlasište i korijen, te kosi daje svilenkasti sjaj. Nakon nanošenja ovog ulja, ostavim ga da stoji na kosi nekih 45minuta i nakon toga perem kosu. Kosa je svilenkasta i sa više sjaja. Korištenje Avokado ulja za kosu mi je već postao ritual i siguran način da svojoj tretiranoj kosi pomognem da bude zdrava.

breakfast-1-53 Drugi proizvod koji koristim nakon pranja kose je OLIVAL silikonski serum za kosu.  Moram pohvaliti pakovanje ovog seruma, koje je stakleno, elegantno i vrlo otporno. Pumpica je odlična i izađe sasvim dovoljna količina proizvoda, ni manje ni više. Ovaj proizvod nanosim samo na vrhove kose, koji budu mekani, zaglađeni i sjajni. Zavisno od raspoloženja, serum nanosim prije ili poslije feniranja. Ovaj serum nikada ne nanosim na cijelu dužinu kose, već samo na vrhove.

breakfast-1-49
breakfast-1-51 breakfast-1-48

Jako volim OLIVAL proizvode i zato želim i vama dati priliku da ih isprobate.

POKLANJAMO OLIVAL avokado ulje za kosu. Sve što treba da uradite jeste da podijelite ovaj post na facebook-u.

Darivanje traje do 17. 12. 2016.

Sretno!

Advertisements