Golden Rose WonderLash 12x volume&Lash lift

Od kako znam za sebe pokušavam pronaći savršenu marskaru.

Sigurna sam da ste i vi, kao i ja, probale razne maskare i da još uvijek pokušavate naći onu THE ONE – holly grail maskaru. Probala sam razne, od najjeftinijih (koje nisu nužno loše) do high end maskara (koje nisu nužno dobre).

Danas nije riječ o svim maskarama koje sam probala. već o jednoj: Golden Rose WonderLash 12x volume&Lash lift.

Golden Rose kaže: Golden Rose je stvorio jedinstvenu maskaru koja ispunjava sva očekivanja od maskare! Ekskluzivna formula daje trepavicama do više od 12x volumena sa lako vlažećim jedinstvenim vlakanima četke koja produži i podiže trepavice. Intenzivna crna boja stvara dubok i dramatičan izgled. Obogaćena savršena formula sa Pro-Vitamin B5 pomaže jačanju i njeguje trepavice.

Cijena: 11 KM.

Pakiranje je jednostavno, dizajn je elegantan, a kombinacija boja daje osjećaj luksuza i skupocijenosti. Nisam primjetila da ima neki jak miris, više bih rekla blag, mascara-like.
Četkicu možete vidjeti na slikama, a moram reći da sam ja: vječiti ljubitelj silikonskih četkica bila blago skeptična. No, kada sam isprobala ovu maskaru to se sve promijenilo (upravo sam vam otkrila da mi se dopada).

Na kratkom videu ispod možete vidjeti da ova maskara zaista lijepo razdvaja moje trepavice, daje volumen i ne ostavlja grudvice. Prvo i osnovno što tražim kod maskare jeste to. Sljedeći plus je intenzitet boje. Ova maskara doista ima inzenzivniju boju i slažem se da stvara dramatičan izgled. Na mojim trepavicama ostaje cijeli dan, ne mrvi se tokom dana, niti blijedi. Kada se vratim sa posla izgledam kao da sam tek nanijela maskaru. Na trepavicama gornjeg kapka se ne preslikava, ali te sreće nisam bila sa trepavicama na donjem kapku. No, to je ok. Moje trepavice su nešto duže i rijetke su maskare koje mi to omogućavaju.

Jedina stvar koju bih mogla navesti kao negativnu jeste što se malo teže skida, ali kada to uspoređujem sa trajnošću, razdvojenosti i volumenu trepavica koje dobijem, mogu to potpuno zanemariti.

DSC_0515 DSC_0514
DSC_0513 DSC_0511

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s