Avon mark.

U četvrtak 23.02.2017. u prostorijama Kulture ljepote, Avon kompanija je predstavila najnoviji makeup brand u svojoj ponudi. Avon mark. je novost koju su čekale brojne ljubiteljice Avon makeup-a. Nažalost nisam mogla prisustvovati, jer sam bila bolesna, ali vidim da je atmosfera bila odlična.

Avon kaže:

U šminkanju, vaše lice je vaše platno. U skladu s tim, Avon lansira potpuno novi, drugačiji globalni makeup brend mark., omogućavajući ruci žene da sama oslika svoje platno inspirativnim proizvodima, bojama, teksturama i tako sama stvara umjetnost na svom licu. S proizvodima za usne, oči, lice i nokte, mark. je rezultat Avonovih intenzivnih istraživanja i investiranja u inovacije u proteklih 2 godine. Vrhunske tehnologije, inovacije i neodoljive boje se kriju pod okriljem Avon mark. linije.
Portfolio mark. proizvoda nudi raznoliku paletu sa svim potrebnim za jednu ljubiteljicu makeup-a koja želi da se izrazi kroz makeup, od podloge za lice koja prekriva nesavršenstva kože koja je lagane teksture i ugodnog mat završetka, do volumizirajuće maskare koja obezbjeđuje 360 stepeni volumena i koja se ne razmazuje niti stvara grudvice.

 U sklopu eventa šminkerice iz Kulture ljepote su stvorile interesantne makeup kreacije inspirisane mark. kolekcijom.

DSC_6597 DSC_6579
DSC_6497 DSC_6474
DSC_6462 DSC_6439
DSC_6434 DSC_6409
6 5
1 DSC_6617

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s