Subota

Nedavno sam pročitala članak koji piše o tome kako vam vikend prolazi brzo i imamo osjećaj da nismo ništa uradili niti se odmorili.

Ukoliko i vi imate taj problem onda taj članak i ja imamo rješenje za vas.

Naime, istraživanja kažu da imamo osjećaj da nam je vikend brzo prošao i da se nismo odmorili zato što stalno radimo iste stvari. Svaki dan je isti, svaki vikend je isti. Ono što je potrebno uraditi jeste raditi neke novestvari, nove aktivnosti, odlaziti na mjesta gdje do sada nismo bili i slično. Znam šta sada mislite. Nemam ja vremena za to. Međutim, to nije istina. Prvo i osnovno za koga ćete imati vremena, ukoliko ne za sebe? Drugo, stručnjaci preporučuju da jedan dan vikenda ostavimo za obaveze (kupovina i čišćenje npr.), a drugi dan vikenda da iskoristimo i da isprobamo neke nove i uzbudljive aktivnosti.

Ja sam odlučila isprobati ovaj metod! Jučer sam imala potpuno popunjen dan, svakakvim aktivnostima i osjećala sam se odlično. Pišite mi u komentarima šta mislite o ovome? Kako vama prolazi vikend?

Shared via Facetune. Shared via Facetune.
Shared via Facetune. Shared via Facetune.
Shared via Facetune.

P. S. Ovu suknju sam dobila sa Zaful stranice i odlučila sam je malo prekrojiti. Bila je jednostavno preduga za mene. Možete je naći klikom ovdje. 

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s