Guess who's back, back again

Uvod u novi post mi je uvijek najteži dio. Kako početi pisati? Koja riječ je magična, koja će vas zainteresirati na prvu? Mislim da je nema. Zato ću prvo reći ćao! Lont time no read.

Nisam bila u prilici da pišem. Iako je prethodna godina bila busy busy i već sam se nekako bila navikla na ritam „no time for me myself and I“, a još manje za neke moje hobije, posljednjih par mjeseci su bili ludilo.

Dogodilo se nekoliko dobrih, ali i loših stvari. O lošim neću pisati jer ne želim da im dajem pažnju. Odbijam! 😀 Svi smo zdravi to je najvažnije, a sve se ostalo može srediti. Uvijek treba samo biti uporan, imati cilj i raditi prema njemu.

Kada smo kod rada i cilja, ja sam konačno uspjela u onome što sam željela. Potpuno sam promijenila karijeru i nadam se da nikada više neću morati da se borim sa titulom pravnik. Znam da će to da ostane tu negdje u mojoj prošlosti i ja to prihvaćam, ali sada koračam drugim stopama. Stopama koje su mi draže, vode putem kojeg sam sama utabala. Možda je taj put teži, ali je moj.

Što se tiče plana rada i objaljivanja na blogu, to trenutno ne postoji. Jedino što mogu obećati je kontinuiranu komunikaciju na Facebook stranici, ali i na Instagram-u. Linkovi su tu, samo click and follow. Instagram je više moj neki privatni profil/bloh, ali sam prisutna i tu, pa pošto vidim da vas ima dosta od  18-24 godine, pretpostavljam da je Instagram vaš izbor društvene mreže.

Recenzije će biti tu svakako, neke u video formi jer mi je nekako lakše da vam pokažem kako proizvod izgleda. Sadržaj bloga ostaje isti, ne planiram ništa mijenjati: kozmetika, recenzije proizvoda i usluga, hint of fashion i jednostavni recepti.

Eto nadam se da ćemo se opet fino družiti, dopisivati, igrati i voljeti!

Tako sam sretna što sam ponovo tu!

 

Ljubim vas ❤

 

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s